ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κατάληψη υπέρ του μαθητή που τραμπούκισε καθηγήτρια στο ΕΠΑΛ (vid)

Αντέδρασαν οι συμμαθητές του
Θεσσαλονίκη: Κατάληψη υπέρ του μαθητή που τραμπούκισε καθηγήτρια στο ΕΠΑΛ (vid)

Υπό κατάληψη τελεί σήμερα το ΕΠΑΛ Κορδελιού, στο οποίο πριν ένα χρόνο μαθητής τραμπούκισε καθηγήτριά του προκειμένου εκείνη να του σβήσει μία απουσία.

Το βίντεο που πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τη στιγμή της επίθεσης του μαθητή στην καθηγήτριά του. Οι μαθητές προχωρούν σε κατάληψη ως ένδειξη συμπαράστασης στον μαθητή τους, καθώς όπως σημειώνουν ο συγκεκριμένος μαθητής θα έμενε από απουσίες, αν έπαιρνε την συγκεκριμένη απουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζέρβας: Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης «επιτίθεται» στην ΕΕΑ!

Οι μαθητές έχουν αναρτήσει πανό το οποίο γράφει «όχι μαθητές στα δικαστήρια» και ισχυρίζονται ότι θέλουν οι καθηγητές να μπορούν να τους επιβάλλονται και δεν θέλουν αυστηρές ποινές. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος μαθητής είχε θέματα διαχείρισης θυμού.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, με την καθηγήτρια να επιφυλάσσεται για το εάν θα κινηθεί νομικά. Στο συγκεκριμένο μαθητή είχε επιβληθεί τότε η ποινή της αποβολής μίας μέρας για την συμπεριφορά του προς την καθηγήτρια.

Θυμηθείτε το video από το ΕΠΑΛ:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Κατάληψη υπέρ του μαθητή που τραμπούκισε καθηγήτρια στο ΕΠΑΛ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.