ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε ψευδοροφή στο 4ο Δημοτικό σχολείο Πυλαίας – Φωτογραφίες σοκ (vid)

Σοκ στη Θεσσαλονίκη, με ψευδοροφή δημοτικού σχολείου να καταρρέει!
Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε ψευδοροφή στο  4ο  Δημοτικό σχολείο Πυλαίας – Φωτογραφίες σοκ (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, όταν η ψευδοροφή του 4ου Δημοτικού σχολείου της Πυλαίας κατέρρευσε σήμερα πρωί!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mynews.gr, την ώρα που οι μαθητές είχαν βγει για διάλειμμα, το ταβάνι της αίθουσας που κάνανε μάθημα, κατέρρευσε.

Αυτό που αποδείχθηκε σωτήριο, ήταν η απόφαση της δασκάλας να βγάλει τα παιδιά εκτός της αίθουσας, όταν διαπίστωσαν πως το ταβάνι έχει δημιουργήσει μεγάλες ρωγμές που ήταν επικίνδυνο να οδηγήσουν στην κατάρρευση του, όπως και έγινε.

Ευτυχώς, οι μαθητές απομακρύνθηκαν άμεσα από το σχολείο, το οποίο και εκκενώθηκε, με τους γονείς να παραλαμβάνουν άμεσα τα παιδιά τους, σώα και ασφαλή.

Tην ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν πως στην οροφή εκτελέστηκαν το περασμένο καλοκαίρι εργασίες μόνωσης από ιδιωτικό συνεργείο.

Ακόμη, πηγές από το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη αναφέρουν ότι ο δήμαρχος έδωσε αμέσως εντολή να διερευνηθούν οι ευθύνες του εργολάβου που πραγματοποίησε τις εργασίες μόνωσης στην συγκεκριμένη αίθουσα.

Όσον αφορά τους γονείς των παιδιών, ενημερώθηκαν με ένα mail για το περιστατικό το όποιο ανέφερε πως, «Δημιουργήθηκε πρόβλημα στην οροφή του δημοτικού στον πάνω όροφο. Πρέπει να εκκενωθεί το κτήριο . Τα παιδιά πρέπει για την ασφάλεια τους να αποχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν».

Για το σοβαρό περιστατικό υπήρξε και εισαγγελική παρέμβαση  ενώ θα οριστεί και πραγματογνώμων .

Την υπόθεση ανέλαβε το ΑΤ Χαριλάου ενώ στο σχολείο πήγε και ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και είδε τη ζημιά και μίλησε με τους ανθρώπους του δημοτικού.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, προκαλούν σοκ και αποδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργήθηκε και λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε ταβάνι στο 4ο Δημοτικό σχολείο Πυλαίας - Φωτογραφίες σοκ

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε ταβάνι στο 4ο Δημοτικό σχολείο Πυλαίας - Φωτογραφίες σοκ

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε ταβάνι στο 4ο Δημοτικό σχολείο Πυλαίας - Φωτογραφίες σοκ (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε ψευδοροφή στο 4ο Δημοτικό σχολείο Πυλαίας – Φωτογραφίες σοκ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.