ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Καίγεται πολυκατοικία στο κέντρο (αποκλειστικά βίντεο)

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει σε πολυκατοικία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πολλά οχήματα της πυροσβεστικής έχουν σπεύσει για την κατάσβεσή της. Η κινητοποίηση στην περιοχή είναι μεγάλη αφού οι φλόγες δεν έχουν περιοριστεί σε ένα διαμέρισμα αλλά καίνε σε ολόκληρο τον πέμπτο όροφο. Πρόκειται για την οδό Απελού με Αλεξάνδρου Σβώλου γωνία και σύμφωνα με...
Θεσσαλονίκη: Καίγεται πολυκατοικία στο κέντρο (αποκλειστικά βίντεο)

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει σε πολυκατοικία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πολλά οχήματα της πυροσβεστικής έχουν σπεύσει για την κατάσβεσή της.

Η κινητοποίηση στην περιοχή είναι μεγάλη αφού οι φλόγες δεν έχουν περιοριστεί σε ένα διαμέρισμα αλλά καίνε σε ολόκληρο τον πέμπτο όροφο.

Πρόκειται για την οδό Απελού με Αλεξάνδρου Σβώλου γωνία και σύμφωνα με πληροφορίες στο διαμέρισμα, που ξέσπασε η φωτιά ζει ζευγάρι ηλικιωμένων.

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Καίγεται πολυκατοικία στο κέντρο (αποκλειστικά βίντεο)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.