ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Μετά τον Μπαντέρας έρχονται Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ, «50 cent» για γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4»

Χολυγουντιανό αέρα θα αποκτήσει και πάλι η Θεσσαλονίκη με την παρουσία των αστέρων της ταινίας «Αναλώσιμοι 4». Θα έρθει και ο Σταλόνε;
Θεσσαλονίκη: Μετά τον Μπαντέρας έρχονται Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ, «50 cent» για γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4»

Μετά τον Αντόνιο Μπαντέρας η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει και τους αστέρες της ταινίας «Αναλώσιμοι» και… πρόκειται για μεγάλα ονόματα!

Συγκεκριμένα, στην «νύμφη του Θερμαϊκού» αναμένεται να βρεθούν οι Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ, Άντι Γκαρσία, Τόνι Τζαα, Ντολφ Λούντγκρεν και Κέρτις Τζάκσον ή κατά κόσμο «50 cent».

Οι μεγάλοι αστέρες του Χόλυγουντ θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα του 4ου μέρους της σειράς ταινιών «Αναλώσιμοι» (Expendables).

Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη παραγωγή που θα φιλοξενήσει η συμπρωτεύουσα σε διάστημα λίγο μόνων μηνών καθώς το καλοκαίρι έγιναν τα γυρίσματα της ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας «The Enforcer». Από τι φαίνεται η Θεσσαλονίκη χτίζει ένα καλό όνομα για τη φιλοξενία μεγάλων παραγωγών ταινιών.

Στην πόλη μάλιστα ίσως βρεθεί και ο Σιλβέστερ Σταλόνε, καθώς είναι και πρωταγωνιστής και σεναριογράφος της ταινίας.

Την ανακοίνωση για την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας μέσα στον Νοέμβριο έκανε o τομεάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Θάνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Οι ταινίες έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία στο «Box Office» τα τελευταία χρόνια. Η πρώτη ταινία που συνδύασε όλα τα μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου βγήκε το 2010. Από τότε έχουν βγει άλλες 2 ταινίες ενώ η ταινία που θα κάνει γυρίσματα στην Θεσσαλονίκη θα είναι η τέταρτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Μετά τον Μπαντέρας έρχονται Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ, «50 cent» για γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις