ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 45χρονος ιδιοκτήτης ψητοπωλείου – Τον μαχαίρωσε υπάλληλός του

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 45χρονος ιδιοκτήτης ψητοπωλείου, όπου είχε μεταφερθεί μετά την επίθεση που δέχθηκε από υπάλληλό του.
Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 45χρονος ιδιοκτήτης ψητοπωλείου – Τον μαχαίρωσε υπάλληλός του

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 45χρονος ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε μεταφερθεί μετά την επίθεση που δέχθηκε από υπάλληλό του.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (22/2) σε ψητοπωλείο, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος άντρας ενώ βρισκόταν μέσα στο κατάστημά του δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άτομα, ένα εκ των οποίων έχει ήδη ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος κατέληξε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε από τον υπάλληλο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παραδόθηκε ο οδηγός της μαύρης Corvette (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 32χρονο ο οποίος εργάζεται στο ψητοπωλείο και στον οποίο πριν από λίγες ημέρες είχε γνωστοποιηθεί ότι θα απολυθεί.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 45χρονος ιδιοκτήτης ψητοπωλείου – Τον μαχαίρωσε υπάλληλός του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.