ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Νέο χτύπημα από τους διαρρήκτες του 1 εκατ. ευρώ (vid)

Οι διαρρήκτες που είχαν αποσπάσει 1 εκατομμύριο ευρώ από το σπίτι επιχειρηματία στο Πανόραμα χτύπησαν αυτή τη φορά το σπίτι δικαστή του Αρείου Πάγου. Ύστερα από τη διάρρηξη που ολοκλήρωσαν με επιτυχία στο σπίτι επιχειρηματία στο Πανόραμα στη Θεσσαλονίκη, οι διαρρήκτες του 1 εκατομμυρίου ευρώ αυτή τη φορά χτύπησαν το σπίτι ενός δικαστή του Αρείου...
Θεσσαλονίκη: Νέο χτύπημα από τους διαρρήκτες του 1 εκατ. ευρώ (vid)

Οι διαρρήκτες που είχαν αποσπάσει 1 εκατομμύριο ευρώ από το σπίτι επιχειρηματία στο Πανόραμα χτύπησαν αυτή τη φορά το σπίτι δικαστή του Αρείου Πάγου.

Ύστερα από τη διάρρηξη που ολοκλήρωσαν με επιτυχία στο σπίτι επιχειρηματία στο Πανόραμα στη Θεσσαλονίκη, οι διαρρήκτες του 1 εκατομμυρίου ευρώ αυτή τη φορά χτύπησαν το σπίτι ενός δικαστή του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV οι διαρρήκτες κατάφεραν να αρπάξουν από το σπίτι μετρητά, κοσμήματα και χρυσαφικά και να διαφύγουν … κύριοι, με την λεία τους να ανέρχεται στα 70.000 ευρώ.

Οι διαρρήκτες εισέβαλαν άγνωστη ώρα στο σπίτι, την στιγμή που η ιδιοκτήτρια έλειπε και το έκαναν άνω κάτω μέχρι τελικά να βρουν αυτό που έψαχναν.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (5/9), ενώ η ιδιοκτήτρια το κατήγγειλε στην Ασφάλεια Πυλαίας την Κυριακή (6/9).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Νέο χτύπημα από τους διαρρήκτες του 1 εκατ. ευρώ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.