ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Οπαδικό επεισόδιο στη Νικόπολη!

Οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Νικόπολης. Όπως αναφέρει το thestival, ομάδα περίπου δέκα ατόμων επιτέθηκε
Θεσσαλονίκη: Οπαδικό επεισόδιο στη Νικόπολη!

Οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Νικόπολης.

Όπως αναφέρει το thestival σχετικά με το οπαδικό επεισόδιο, ομάδα περίπου δέκα ατόμων επιτέθηκε σε άτομο που βρισκόταν μέσα στο όχημά του, στην οδό Νικοπόλεως.

Οι δράστες προκάλεσαν φθορές στο όχημα του θύματος και στη συνέχεια του πήραν το κινητό του τηλέφωνο και το τσαντάκι του.

Το θύμα, οπαδός ομάδας της Θεσσαλονίκης, είχε βρεθεί με ακόμη τρεις φίλους του στο σημείο της επίθεσης για να συζητήσουν και να πιούνε καφέ. Τη στιγμή που αποχωρούσε δέχτηκε επίθεση από οπαδούς αντίπαλης ομάδας με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Επίσημο: Επίταξη ιδιωτικών κλινικών στη Θεσσαλονίκη!

Οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο είναι πρόσωπα που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Οι αστυνομικοί της ΥΑΒΑΧ αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες έφτασαν στα ίχνη δυο νεαρών, που συνελήφθησαν.

Οι φερόμενοι ως δράστες μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα. Αντιμετωπίζουν μεταξύ άλλων κατηγορίες για παράβαση του αθλητικού νόμου και παράβαση του νόμου περί όπλων ενώ τους επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Πηγή: thestival.gr

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Οπαδικό επεισόδιο στη Νικόπολη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.