ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Παραδέχτηκε τον τεμαχισμό 40χρονης, αλλά αρνείται ότι τη σκότωσε!

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη καθώς 38χρονος παραδέχθηκε οτι τεμάχισε τη 40χρονη φίλη του με κοπίδι αλλά αρνείται ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα.
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Παραδέχτηκε τον τεμαχισμό 40χρονης, αλλά αρνείται ότι τη σκότωσε!

Σοκάρει μια υπόθεση ανθρωποκτονίας μια 40χρονης τοξικομανούς, η οποία αγνοείτο από το 2018. Ο 38χρονος φίλος της παραδέχεται οτι τεμάχισε με κοπίδι το πτώμα της άτυχης γυναίκας, όμως αρνείται τις κατηγορίες περί ανθρωποκτονίας. Ισχυρίζεται ότι την τεμάχισε επειδή φοβήθηκε.

Οπως αναφέρει η σελίδα grtimes.gr: Ο 38χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αναφέροντας ότι η γυναίκα εξέπνευσε συνεπεία υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 38χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι στέρησε τη ζωή από μια 40χρονη η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 2018. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ προηγουμένως συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mega τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ: Έως τις 21:30 η κατάθεση δελτίων για τα 10 εκατομμύρια ευρώ

Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι έχει αναπηρία 82% καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και φέρει προσθετικό μέλος στα κάτω άκρο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αναφέροντας ότι η γυναίκα εξέπνευσε συνεπεία υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών, Ενώπιον της ανακρίτριας  παραδέχτηκε ότι τεμάχισε το σώμα και έκαψε τα κομμάτια στη σόμπα του σπιτιού του επειδή φοβήθηκε . Είπε ότι χρησιμοποίησε ένα κοπίδι για τον τεμαχισμό.

Το Δεκέμβριο του 2018, η 40χρονη γυναίκα που έμενε στην περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και καθώς δεν είχε συγγενείς ή γονείς δεν την αναζήτησε κανείς, εκτός από έναν αστυνομικό γείτονα της ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές.

Η εμπλοκή του 38χρονου στην υπόθεση προέκυψε ύστερα από την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου της 40χρονης και διαπιστώθηκε πως αντάλλαξαν κλήσεις ενώ διαπιστώθηκαν συναλλαγές με την τραπεζική κάρτα της εξαφανισμένης γυναίκας, σε πρατήρια υγρών καυσίμων, ενώ η ίδια δεν διέθετε αυτοκίνητο.

Καταθέτοντας στην αστυνομία, ο κατηγορούμενος ανέφερε πως έκαναν ενδοφλέβια χρήση κοκαΐνης η γυναίκα εξέπνευσε ενώ στη συνέχεια εξαφάνισε τη σορό.

Από τη διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος έκανε έρευνες στο διαδίκτυο για το τι γίνεται με το σώμα όταν πεθαίνει ο άνθρωπος και για το πως προχωράει η σήψη του ανθρώπινου σώματος, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε κάνει και αγορές ποσότητας φωτιστικού οινοπνεύματος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Παραδέχτηκε τον τεμαχισμό 40χρονης, αλλά αρνείται ότι τη σκότωσε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.