ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκρή παρουσιάστρια σε τροχαίο!

Παρουσιάστρια τοπικού καναλιού στη Θεσσαλονίκη, ήταν η γυναίκα που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο
Θεσσαλονίκη: Νεκρή παρουσιάστρια σε τροχαίο!

Σοκ στη Θεσσαλονίκη, με 52χρονη παρουσιάστρια τοπικού καναλιού να χάνει τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανίων.

Τραγικό θάνατο βρήκε 52χρονη παρουσιάστρια σε τροχαίο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων, στο ρεύμα εισόδου προς την πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Πυροβολούσε στον αέρα και απειλούσε με χειροβομβίδα συγγενείς του

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το thestival, πρόκειται για τη Δήμητρα Σοφοκλέους, η οποία παρουσίαζε θεματική εκπομπή στον τοπικό ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό Euro Channel της Θεσσαλονίκης.

Το όχημα της άτυχης γυναίκας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, λίγο μετά την αερογέφυρα της Θέρμης και κατέληξε εκτός οδοστρώματος. Στο σημείο έσπευσαν δεκατρείς πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τη γυναίκα, δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Νεκρή παρουσιάστρια σε τροχαίο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.