ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη – Περαία: Νεαροί προπηλάκισαν αστυνομικούς

Νύχτα έντασης ήταν η χθεσινή όταν νεαροί αντέδρασαν σε έλεγχο ενός περιπολικού της αστυνομίας.
Θεσσαλονίκη – Περαία: Νεαροί προπηλάκισαν αστυνομικούς

Θεσσαλονίκη – Περαία: Νύχτα έντασης ήταν η χθεσινή όταν νεαροί αντέδρασαν σε έλεγχο ενός περιπολικού της αστυνομίας.

Θεσσαλονίκη – Περαία: Ένταση επικράτησε χθες στην Περαία όταν νεαροί αντέδρασαν με βίαιο τρόπο σε έλεγχο της αστυνομίας.

Πιο συγκεκριμένα ένταση μεταξύ νεαρών και αστυνομικών σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Περαία Θεσσαλονίκης. Ομάδα περίπου πενήντα νεαρών προπηλάκισε το πλήρωμα ενός περιπολικού της Αστυνομίας.

Περίπου στις 23:00 το πλήρωμα ενός περιπολικού αντιλήφθηκε την παρουσία πολυάριθμης ομάδας νεαρών στην οδό Σόλωνος. Στη θέα του περιπολικού οι νεαροί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα για την αστυνομία. Στη συνέχεια απευθύνθηκαν με ύβρεις κατά των αστυνομικών και πυρπόλησαν έναν κάδο απορριμμάτων.

«Ήταν περίπου πενήντα άτομα και μόλις είδαν το περιπολικό άρχισαν να βρίζουν τους αστυνομικούς. Κάποιοι κρατούσαν μπουκάλια και κατανάλωναν αλκοόλ. Ανάμεσά τους ήταν και κάποιοι ανήλικοι. Δύο άτομα έβαλαν φωτιά έναν κάδο σκουπιδιών» δήλωσε κάτοικος της οδού Σόλωνος.

Κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά.

Στο σημείο κλήθηκαν για συνδρομή σταθμοί της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης. Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα τα πνεύματα ηρέμησαν και οι νεαροί αποχώρησαν.

Πηγή: Thestival.gr

Lockdown – Καθαρά Δευτέρα: Ποια καταστήματα παραμένουν ανοιχτά σήμερα και αύριο

Γαλλία: Φόβος για την εμφάνιση ενός serial killer!

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη – Περαία: Νεαροί προπηλάκισαν αστυνομικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.