ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: «Πέσιμο» 20 κουκουλοφόρων για οπαδικές διαφορές με έναν τραυματία

Αιματηρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε στις 10 το βράδυ της Δευτέρας (9/11), στην κεντρική πλατεία της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, περίπου 20 κουκουλοφόροι κινήθηκαν εναντίον παρέας ανήλικων, που βρισκόταν στην πλατεία. Στην θέα των κουκουλοφόρων οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή. Ένας από αυτούς δεν κατάφερε να διαφύγει και δέχτηκε άγρια...
Θεσσαλονίκη: «Πέσιμο» 20 κουκουλοφόρων για οπαδικές διαφορές με έναν τραυματία

Αιματηρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε στις 10 το βράδυ της Δευτέρας (9/11), στην κεντρική πλατεία της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, περίπου 20 κουκουλοφόροι κινήθηκαν εναντίον παρέας ανήλικων, που βρισκόταν στην πλατεία.

Στην θέα των κουκουλοφόρων οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή. Ένας από αυτούς δεν κατάφερε να διαφύγει και δέχτηκε άγρια επίθεση από τους δράστες.

Κάποιοι από αυτούς την ώρα που τον χτυπούσαν φώναζαν οπαδικά συνθήματα.

Το 16χρονο θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε με ΙΧ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο φέροντας τραύματα στο κεφάλι και τα χέρια.

Η αστυνομία πραγματοποιεί αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: Thestival.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Θεσσαλονίκη: Γέμισε ο Θερμαϊκός με νεκρά πουλιά (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: «Πέσιμο» 20 κουκουλοφόρων για οπαδικές διαφορές με έναν τραυματία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.