ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πήγε για διάρρηξη και πολίτες του την «έπεσαν» (pics)

Επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα (8/12) το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με έναν αλλοδαπό να επιχειρεί να κάνει διάρρηξη και πολίτες να του επιτίθονται.  Ειδικότερα, όπως αναφέρει το thestival ένας αλλοδαπός επιχείρησε να κάνει διάρρηξη. Ωστόσο έγινε αντιληπτός από περίοικους οι οποίοι του επιτέθηκαν. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, πολίτες του επιτέθηκαν...
Θεσσαλονίκη: Πήγε για διάρρηξη και πολίτες του την «έπεσαν» (pics)

Επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα (8/12) το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με έναν αλλοδαπό να επιχειρεί να κάνει διάρρηξη και πολίτες να του επιτίθονται. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το thestival ένας αλλοδαπός επιχείρησε να κάνει διάρρηξη. Ωστόσο έγινε αντιληπτός από περίοικους οι οποίοι του επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, πολίτες του επιτέθηκαν και άρχισαν να χτυπούν τον δράστη, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος κάτω στην οδό Αλ. Σβώλου.

Στην συνέχεια ο ίδιος ξέφυγε, ωστόσο προσήχθη από άνδρες της Αστυνομίας που έσπευσαν στην περιοχή, στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Επί τόπου έσπευσε πλήρωμα του ΕΚΑΒ που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον αλλοδαπό.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eλληνοτουρικά: Μπήκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Ελλάδα – Έφαγαν ξύλο

Απεργία στα κανάλια – Χωρίς δελτία ειδήσεων το βράδυ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Πήγε για διάρρηξη και πολίτες του την «έπεσαν» (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.