ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη – Ποινική δίωξη στον πατέρα μαθητή που αρνήθηκε να κάνει self test: «Η Παναγιά μαζί μας» (vid)

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με ρητή δικάσιμο αφέθηκε ο 58χρονος πατέρας μαθητή που αρνείται το self test. Η Παναγιά μαζί σας» είπε και αποχώρησε.
Θεσσαλονίκη – Ποινική δίωξη στον πατέρα μαθητή που αρνήθηκε να κάνει self test: «Η Παναγιά μαζί μας» (vid)

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με ρητή δικάσιμο αφέθηκε ο 58χρονος πατέρας μαθητή που εναντιώνεται στο self test.

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 58χρονος πατέρας του μαθητή της Β’ Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Θέρμης στη Θεσσαλονίκη που αρνήθηκε να υποβληθεί σε self test για να είναι σε θέση να παρακολουθήσει τα μαθήματά του.

Τελικά αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν δικασίμου που όρισε η εισαγγελική Αρχή, ενώ είχε προηγηθεί μήνυση εναντίον του 58χρονου από τον διευθυντή του σχολείου και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα που απήγγειλε εις βάρος του κατηγορίες για διέγερση σε ανυπακοή, απειλή, εξύβριση και ηθική αυτουργία σε διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας. Αφού ορίστηκε ρητή δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας στο 1ο ΓΕΛ Θέρμης.

Σημειώνεται ότι κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο δεν προέβη σε δηλώσεις.

Ωστόσο αρκέστηκε σε ένα «ο Χριστός και η Παναγιά μαζί μας», ενώ έβγαλε τη μάσκα του και χαμογέλασε.

Το πρωί ο μαθητής δήλωσε ότι θέλει να μπει στην τάξη χωρίς όμως να φέρει βεβαίωση αρνητικού self test και έχει εισέλθει στον προαύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος.

«Ο μαθητής δεν έχει πρόθεση να κάνει self test» δήλωσε στον ΑΝΤ1 o διευθυντής του σχολείου, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι χθες, Δευτέρα ο μαθητής πήγε στο σχολείο του και αρνήθηκε να υποβληθεί σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη – Ποινική δίωξη στον πατέρα μαθητή που αρνήθηκε να κάνει self test: «Η Παναγιά μαζί μας» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.