ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πήρε φωτιά το μαγαζί που έφαγαν Μαρινάκης και Καρυπίδης (vid)

Φωτιά ξέσπασε σε γνωστό εστιατόριο της Πολίχνης στο οποίο είχαν βρεθεί πριν από δύο εβδομάδες οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Θόδωρος Καρυπίδης.
Θεσσαλονίκη: Πήρε φωτιά το μαγαζί που έφαγαν Μαρινάκης και Καρυπίδης (vid)

Φωτιά έπιασε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (25/9) στην εκλεκτή ταβέρνα «Στα καλά καθούμενα» στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για ατύχημα καθώς η πυρκαγιά άρχισε από την καμινάδα της κουζίνας του εστιατορίου.

Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δυο πυροσβεστικά οχήματα, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό πέραν των υλικών ζημιών δεν τραυματίστηκε κανείς.

Θυμίζουμε ότι τις ημέρες της ΔΕΘ στο μαγαζί αυτό είχαν βρεθεί την ίδια μέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και  Θόδωρος Καρυπίδης, ισχυροί άνδρες της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ Άρης αντίστοιχα.

Όπως είχε ξεκαθαρίσει τότε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου οι δύο άνδρες είχαν έρθει με διαφορετικές παρέες και έκατσαν σε διαφορετικά τραπέζια και ότι συνομίλησαν μεταξύ τους για κάποια λεπτά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε στην καμινάδα της κουζίνας του καταστήματος.

Δείτε παρακάτω βίντεο και μια φωτογραφία από το γεγονός

Φωτιά στο εστιατόριο «Στα καλά καθούμενα στη Θεσσαλονίκη»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Πήρε φωτιά το μαγαζί που έφαγαν Μαρινάκης και Καρυπίδης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.