ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Προπονητής ασελγούσε σε ανήλικους – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του (pics)

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία του 63χρονου προπονητή τένις ο οποίος ασελγούσε σε  ανήλικους στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τον Αγγελούδη Αλέξανδρο του Παναγιώτη και της Αμαλίας, γεν. το 1955 στις Σέρρες, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων καθώς  και...
Θεσσαλονίκη: Προπονητής ασελγούσε σε ανήλικους – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του (pics)

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία του 63χρονου προπονητή τένις ο οποίος ασελγούσε σε  ανήλικους στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τον Αγγελούδη Αλέξανδρο του Παναγιώτη και της Αμαλίας, γεν. το 1955 στις Σέρρες, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων καθώς  και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σημειώνεται πως σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα εξής αδικήματα:

Κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη και πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων με παθόντες ανήλικους από 12 έως 15 ετών με σκοπό την επιδίωξη οικονομικού οφέλους από αυτές, αποπλάνηση παιδιών με παθόντα ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής που συμπλήρωσε τα 12 όχι όμως τα 15 έτη και με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Προπονητής ασελγούσε σε ανήλικους – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.