ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα συνολικού ύψους 500 ευρώ σε μουσικό του δρόμου!

Τρία πρόστιμα ύψους 500 ευρώ, επέβαλε η αστυνομία σε μουσικό του δρόμου στη Θέρμη για μάσκα, βεβαίωση μετακίνησης και κατάληψη πεζοδρομίου. Όπως αναφέρει το voria.gr στη μουσικό από τη Θεσσαλονίκη επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, για έλλειψη των απαραίτητων δικαιολογητικών για μετακίνηση και για παράβαση του άρθρου 48 του ΚΟΚ που αφορά στην κατάληψη...
Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα συνολικού ύψους 500 ευρώ σε μουσικό του δρόμου!

Τρία πρόστιμα ύψους 500 ευρώ, επέβαλε η αστυνομία σε μουσικό του δρόμου στη Θέρμη για μάσκα, βεβαίωση μετακίνησης και κατάληψη πεζοδρομίου.

Όπως αναφέρει το voria.gr στη μουσικό από τη Θεσσαλονίκη επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, για έλλειψη των απαραίτητων δικαιολογητικών για μετακίνηση και για παράβαση του άρθρου 48 του ΚΟΚ που αφορά στην κατάληψη πεζοδρομίου και την παρεμπόδιση της διέλευσης των πεζών, ύψους συνολικά 500 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Ιωαννίδης: «Με το lockdown θα θρηνήσουμε περισσότερες ανθρώπινες ζωές»

Μουσικοί του δρόμου μέσω σελίδας που διαθέτουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατήγγειλαν το περιστατικό λέγοντας «ο λόγος “εργασία” στη βεβαίωση μετακίνησης που είχε μαζί της, δεν θεωρήθηκε επαρκής από τα αστυνομικά όργανα, με το αιτιολογικό ότι το επάγγελμα του μουσικού στον δρόμο δεν είναι καταχωρημένο στην εφορία».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως η μουσικός συχνάζει στην πλατεία της Θέρμης, όπου και βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα και μέχρι σήμερα δεν είχε δεχτεί καμία παρατήρηση από τους αστυνομικούς.

Προστίθεται μάλιστα πως πρόκειται για τη μουσικό Μαίρη Στεφάνου, η οποία είχε προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου το 2018 με το αιτιολογικό της επαιτείας, προκαλώντας τότε την αντίδραση του Συλλόγου Μουσικών Β. Ελλάδος που διοργάνωσε διαμαρτυρία και τελικά η μουσική του δρόμου αποχαρακτηρίστηκε από επαιτεία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα συνολικού ύψους 500 ευρώ σε μουσικό του δρόμου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.