ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικές εικόνες από το νεογέννητο που εντοπίστηκε (pics)

Σοκαρισμένη η γειτονιά
Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικές εικόνες από το νεογέννητο που εντοπίστηκε (pics)

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η γειτονιά της νεαρής κοπέλας η οποίας εγκατέλειψε το νεογέννητο μωρό της, σε πόρτα πολυκατοικίας στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Οι φωτογραφίες που τράβηξαν οι αυτόπτες μάρτυρες είναι ενδεικτικές αφού το βρέφος ήταν μούσκεμα, δείγμα του ότι ήταν νεογέννητο και τα μάτια του κλειστά ενώ το ένα του χέρι ήταν λίγο μελανιασμένο.

Οι γείτονες κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο, ενώ ο άνδρας που το πρωτοείδε, φρόντισε να φέρει μία πετσέτα για να το τυλίξουν, καθώς το μωρό έτρεμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο – σοκ από «μάχη» χούλιγκανς στα Πετράλωνα!

Το ασθενοφόρο έφτασε αμέσως, όπως και η Αστυνομία και κατάφεραν να συνέφερουν το έμβρυο, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε θερμοκοιτίδα, για προληπτικούς λόγους. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η 24χρονη μητέρα του, η οποία υποστηρίζει ότι δεν είχε καταλάβει πως ήταν έγκυος.

Το κοριτσάκι και η μητέρα του είναι καλά στην υγεία τους.

«Δεν γνώριζα ότι είμαι έγκυος – Μόλις γέννησα τα έχασα» δήλωσε η νεαρή κοπέλα

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Star, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τη νεαρή μητέρα γιατί το έκανε, η νεαρή απάντησε ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος και στον πανικό της προχώρησε σε αυτή την πράξη.

«Δεν γνώριζα ότι είμαι έγκυος. Μόλις γέννησα τα έχασα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πανικοβλήθηκα». H 25χρονη κοπέλα, που ζει μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό της, είναι σε κατάσταση σοκ και φαίνεται σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.

Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικές εικόνες από το νεογέννητο που εντοπίστηκε 

Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

Πηγή – Φωτογραφίες: Ant1News

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικές εικόνες από το νεογέννητο που εντοπίστηκε (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.