ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός από μεγάλη διαρροή αερίου (vid-pics)

Μεγάλη κινητοποίηση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από διαρροή υγραερίου σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Η διαρροή αερίου από βυτιοφόρο σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη στον δρόμο για Μηχανιώνα, λίγο μετά το αεροδρόμιο Μακεδονία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαρροή προέκυψε κατά τη διάρκεια ανεφοδιασμού της δεξαμενής υγραερίου στο πρατήριο που βρίσκεται στην περιοχή «Μηδέν» στον δρόμο...
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός από μεγάλη διαρροή αερίου (vid-pics)

Μεγάλη κινητοποίηση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από διαρροή υγραερίου σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Η διαρροή αερίου από βυτιοφόρο σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη στον δρόμο για Μηχανιώνα, λίγο μετά το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαρροή προέκυψε κατά τη διάρκεια ανεφοδιασμού της δεξαμενής υγραερίου στο πρατήριο που βρίσκεται στην περιοχή «Μηδέν» στον δρόμο της Θεσσαλονίκης προς την Περαία.

Στο σημείο βρίσκονται 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ η Ελληνική Αστυνομία έχει αποκλείσει την κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα.

Τέλος να σημειωθεί, ότι προς βοήθεια της Πυροσβεστικής έχουν σπεύσει και εθελοντές από την εθελοντική ομάδα ΕΔΟΜΑΚ και Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο:

πηγή: securitynews.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Συναγερμός από μεγάλη διαρροή αερίου (vid-pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.