ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός με την εξαφάνιση 15χρονου στον Εύοσμο

Συναγερμός έχει σημάνει με την εξαφάνιση 15χρονου στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός με την εξαφάνιση 15χρονου στον Εύοσμο

Συναγερμός έχει σημάνει με την εξαφάνιση 15χρονου στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε επείγον σήμα για την εξαφάνιση 15χρονου αγοριού στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μιχάλης Μ., όπως είναι το όνομά του, αγνοείται από το πρωί της Παρασκευής (30/4), όταν η οικογένειά του έχασε τα ίχνη του.

Ο νεαρός έχει ύψος 1,67 και ζυγίζει 55 κιλά, ενώ όταν εξαφανίστηκε φορούσε ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι, λευκό T-Shirt και μπλέ αμάνικο μπουφάν. Ένα άλλο του χαρακτηριστικό είναι πως έχει σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί του.

Αναλυτικά:

Στις 30/4/2021 πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ο Μιχάλης Μ. 15 ετών. Ο Μιχάλης έχει ύψος 1,67 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι, λευκό T-shirt, μπλε αμάνικο μπουφάν, λευκά παπούτσια και έχει σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Παρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου.

Σε ενδεχόμενη εύρεση του Μιχάλη Μ. θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεσή τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του σε ΚΑΘΕ παιδί που εξαφανίζεται στην Ελλάδα με την ίδια ένταση και μεθοδικότητα με στόχο ΠΑΝΤΑ τον εντοπισμό και την επιστροφή κάθε παιδιού θύματος εξαφάνισης σε ασφαλές περιβάλλον.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Πώς θα γλιτώσουμε νέο λοκντάουν: Η αλήθεια για τους εμβολιασμούς και πότε βγάζουμε μάσκες

Βαξεβάνης: «Χρήσιμος ηλίθιος ο Φουρθιώτης»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Συναγερμός με την εξαφάνιση 15χρονου στον Εύοσμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.