ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν τον γιο του ηλικιωμένου για τη φωτιά στο διαμέρισμα

Ο άντρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία
Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν τον γιο του ηλικιωμένου για τη φωτιά στο διαμέρισμα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη, έπειτα από αναζήτηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας της πόλης, ένας 45χρονος, ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο του ηλικιωμένου πατέρα του στη διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Κυριακής του Πάσχα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο άντρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος του 87χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο εσωτερικό της κατοικίας του, έπειτα από την πυρκαγιά.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7.20 το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα ορόφου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας.

Στο σημείο επιχείρησαν δέκα οχήματα, μεταξύ των οποίων βραχιονοφόρο και κλιμακοφόρο, καθώς και 25 πυροσβέστες.

Η πολυκατοικία εκκενώθηκε και η φωτιά, στη διάρκεια της οποίας ο ηλικιωμένος άντρας έχασε τη ζωή του και η σύζυγός του υπέστη εγκαύματα, τέθηκε υπό έλεγχο.

Λίγο αργότερα, η Διεύθυνση Ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη άρχισε να διερευνά την εκδοχή του εμπρησμού και να αναζητά τον έναν από τους δύο γιους της οικογένειας και τελικά προχώρησε στη σύλληψη του 45χρονου.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν τον γιο του ηλικιωμένου για τη φωτιά στο διαμέρισμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.