ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σκηνικό… FBI για Πομπέο – Ελικόπτερα και αστυνομικοί ακροβολισμένοι στις ταράτσες (pics & vid)

Τα μέτρα, που έχουν παρθεί στη Θεσσαλονίκη για την άφιξη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, είναι πρωτοφανή.  Ένα σκηνικό… FBI έχει στηθεί στη Θεσσαλονίκη από το πρωί της Δευτέρας με αστυνομικούς ακροβολισμένους στις ταράτσες, ελικόπτερα και μια τεράστια αυτοκινητοπομπή. Στα νέα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, στην οδό 26ης Οκτωβρίου, έφτασε λίγο πριν...
Θεσσαλονίκη: Σκηνικό… FBI για Πομπέο – Ελικόπτερα και αστυνομικοί ακροβολισμένοι στις ταράτσες (pics & vid)

Τα μέτρα, που έχουν παρθεί στη Θεσσαλονίκη για την άφιξη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, είναι πρωτοφανή. 

Ένα σκηνικό… FBI έχει στηθεί στη Θεσσαλονίκη από το πρωί της Δευτέρας με αστυνομικούς ακροβολισμένους στις ταράτσες, ελικόπτερα και μια τεράστια αυτοκινητοπομπή.

Στα νέα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, στην οδό 26ης Οκτωβρίου, έφτασε λίγο πριν τις 11 ο Μάικ Πομπέο. Όπως καταλαβαίνει κανείς, λοιπόν, τα μέτρα είναι δρακόντεια, αν και πρωτοφανή, με αστυνομικούς ακροβολισμένους στις ταράτσες να ελέγχουν με κιάλια την περιοχή, ελικόπτερα να πετούν στον αέρα και μια τεράστια αυτοκινητοπομπή να συνοδεύει τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Κομάντος της Αρμενίας εκπαιδεύτηκαν στην Ελλάδα! (pics)

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας θα συμμετάσχει σε στρογγυλή τράπεζα του ΣΒΕ με θέμα την ενέργεια, παρουσία και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, ενώ στη συνέχεια θα συνυπογράψει συμφωνία επιστημονικής και τεχνολογικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Η παρουσία της αστυνομίας σε όλο το μήκος του δρόμου είναι ισχυρή, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό 26ης Οκτωβρίου.

Εκτός από τους Έλληνες και Αμερικανούς αξιωματούχους, παρών στη συνάντηση είναι ο αναπληρωτής πρωθυπουργός για οικονομικά ζητήματα της Βόρειας Μακεδονίας, Φατμίρ Μπίτικι.

Δείτε βίντεο και εικόνες που δημοσίευσε το GRTimes από την άφιξη του Μάικ Πομπέο στον ΣΒΕ:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Σκηνικό… FBI για Πομπέο – Ελικόπτερα και αστυνομικοί ακροβολισμένοι στις ταράτσες (pics & vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.