ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σοκ άνδρας σκότωσε σκύλο με μαχαίρι – Συνελήφθη από τις Αρχές

Όλο και περισσότερα περιστατικά κακοποίησης ζώων έχουμε στην χώρα μας. Αυτή τη φορά σκύλος δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη!
Θεσσαλονίκη: Σοκ άνδρας σκότωσε σκύλο με μαχαίρι – Συνελήφθη από τις Αρχές

Ένας 25χρονος  μαχαίρωσε και σκότωσε σκύλο στη Θεσσαλονίκη σε ένα περιστατικό που προκάλεσε σοκ και ήρθε μετά τη θανάτωση γάτας από μια γυναίκα με σκουπόξυλο!

Ο άνδρας αρνήθηκε να συνεργαστεί με την αστυνομία στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης και μάλιστα προσπάθησε να το σκάει όμως ευτυχώς συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, ο δράστης συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς, παρουσία πταισματοδίκη, σε περιοχή του δήμου Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών ο συλληφθείς, τα ξημερώματα της 20ης Αυγούστου επιτέθηκε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σε σκύλο ιδιοκτησίας 65χρονου.

Στη συνέχεια, επιτέθηκε στο άτυχο ζώο και ο σκύλος του, με αποτέλεσμα τον θάνατό του. Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν διαφορές με τον δράστη αφού σκότωσε το ζώο να επιτίθεται και στον ιδιοκτήτη του.

Μάλιστα μαζί του είχε κι ένα πιτ μπουλ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Σοκ άνδρας σκότωσε σκύλο με μαχαίρι – Συνελήφθη από τις Αρχές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.