Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του βιασμού ανήλικης μαθήτριας από τον διευθυντή σχολείου στη Θεσσαλονίκη!

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστική είναι η είδηση που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και  λέει πως ένας διευθυντής δημοτικού σχολείου ασέλγησε πάνω σε ανήλικη μαθήτρια ενώ παράλληλα διατηρούσε, όπως εντόπισε η Αστυνομία, πορνογραφικό υλικό!

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη του δράστη και τα ευρήματα που εντόπισε μετά από έλεγχο, ήταν αποτρόπαια καθώς είχε στη διάθεση του ένα μεγάλο υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Προηγήθηκε μήνυση 28χρονης (σήμερα), σύμφωνα με την οποία τα όσα καταγγέλλει η ίδια συνέβησαν πριν από 14 χρόνια. Ακολούθησε έρευνα των διωκτικών αρχών κατόπιν εισαγγελικής εντολής και στην κατοχή του δασκάλου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, ανάμεσα στο οποίο και υλικό στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται και η μηνύτρια. Υπό αυτές τις συνθήκες εκδόθηκε ένταλμα, σε εκτέλεση του οποίου ο κατηγορούμενος συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες και κρατείται ενόψει της απολογίας του στον ανακριτή.

Οι πράξεις που περιγράφονται στο ένταλμα είναι για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για εν ενεργεία δάσκαλο που σήμερα είναι διευθυντής σε δημοτικό σχολείο, ενώ η μηνύτρια δεν υπήρξε μαθήτριά του αλλά συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: «Τσουχτερά» πρόστιμα και συλλήψεις μετά από ελέγχους σε καταστήματα