ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο με τον δολοφόνο του υπάλληλου ψιλικατζίδικου στην Τούμπα!

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τον συνεργό και τον δολοφόνο του άτυχου υπαλλήλου ψιλικατζίδικου στη Θεσσαλονίκη.
Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο με τον δολοφόνο του υπάλληλου ψιλικατζίδικου στην Τούμπα!

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση της άγριας δολοφονίας του υπάλληλου ψιλικατζίδικου στην Τούμπα, τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/11).

Η Αστυνομία κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα στοιχεία που είχε στη διάθεση της και να φτάσει στη σύλληψη του δολοφόνου του 44χρονου υπαλλήλου.

Μάλιστα, ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο λίγο πριν την ληστεία μετά φόνου, προκαλεί σοκ, καθώς δείχνει τον δολοφόνο και τον συνεργό του να βαδίζουν ατάραχοι προς το περίπτερο που είχαν αποφασίσει να ληστέψουν.

Το βίντεο διάρκειας 97 δευτερολέπτων έχει καταγράψει όλες τις κινήσεις των δύο ανδρών, ενός 27χρονου Αλβανού (δολοφόνος) και του 35χρονου ελληνικής καταγωγής συνεργού του.

Μάλιστα, ο ένας φαίνεται να φοράει ανοιχτόχρωμα ρούχα και κρατάει στο δεξί του χέρι σακούλες, ενώ στο αριστερό ένα μικρό στρώμα στο οποίο και έκρυβε το πιστόλι με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή του υπαλλήλου.

Ο δεύτερος φοράει μια ανοιχτόχρωμη μπλούζα και ένα μαύρο παντελόνι ενώ έχει περασμένο από το λαιμό του ένα τσαντάκι και στο αριστερό του χέρι κρατάει μια μικρή τσάντα.

Οι δύο τους συνεχίζουν να περπατούν ατάραχοι μέχρι την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη όπου βρισκόταν το κατάστημα και δεν δείχνουν να επηρεάζονται όταν ένα ζευγάρι τους προσπερνάει.

Μέχρι να βγούνε στον κεντρικό δρόμο της Τούμπας κινούνταν μαζί, όμως τότε χωρίστηκαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ληστεία.

Τότε, ο 27χρονος δολοφόνος παρέμεινε στο ψιλικατζίδικο για 1,5 λεπτό, σκότωσε τον υπάλληλο και διέφυγε τρέχοντας μέχρι το σημείο που τον περίμενε ο συνεργός του στην οδό Τριτοπτολέμου.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με τους δύο δράστες πριν την ληστεία μετά φόνου στην Τούμπα:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο με τον δολοφόνο του υπάλληλου ψιλικατζίδικου στην Τούμπα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.