ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τα έβγαλαν όλα και έκαναν γυμνοί ποδήλατο στους δρόμους (pics)

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία έλαβε χώρα για 13η χρονιά στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00 από την οδό Μ. Αλεξάνδρου η 13η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη. Μια πορεία με αίτημα την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και παράλληλα μια γιορτή για το ποδήλατο, το περιβάλλον και το ελεύθερο σώμα είναι η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία,...
Θεσσαλονίκη: Τα έβγαλαν όλα και έκαναν γυμνοί ποδήλατο στους δρόμους (pics)

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία έλαβε χώρα για 13η χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00 από την οδό Μ. Αλεξάνδρου η 13η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη.

Μια πορεία με αίτημα την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και παράλληλα μια γιορτή για το ποδήλατο, το περιβάλλον και το ελεύθερο σώμα είναι η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία, αναμένεται να πραγματοποιηθεί για 13η χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του grtimes.gr, στο πάρκο της ΧΑΝΘ, όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει body painting. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μετέτρεψαν τα σώματα τους σε «πανό» με συνθήματα και άλλοι σε πολύχρωμο καμβά για να εκφράσουν την αγάπη τους για τη φύση, το περιβάλλον και φυσικά το ποδήλατο.

H Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία αυτο-οργανώνεται από την συλλογικότητα Gymnosophy και ενεργούς/-ές πολίτ(ισ)ες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Τα έβγαλαν όλα και έκαναν γυμνοί ποδήλατο στους δρόμους (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.