Θεσσαλονίκη: Ταυτοποίηση 21χρονου για τον ξυλοδαρμό παίκτη του Άρη

Ταυτοποίηθηκε ο δράστης της επίθεσης σε παίκτη του Άρη.

Θεσσαλονίκη: Στην ταυτοποίηση ενός 21χρονου ο οποίος εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό παίκτη της Κ19 του Άρη προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Ο ξυλοδαρμός του νεαρού ποδοσφαιριστή που διατηρεί στο έμψυχο δυναμικό των ακαδημιών του ο Άρης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λίγες ημέρες μετά την στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού, προκάλεσε αναταραχή στην κοινωνία της πόλης.

Η νέα επίθεση με οπαδικά κίνητρα οδήγησε την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους που ανήκει στην Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης να διερευνήσει την καταγγελία, με την ΕΛ.ΑΣ. να φτάνει πλέον στα ίχνη ενός άνδρα 21 ετών.

Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών της Θεσσαλονίκης, τις πρώτες πρωινές ώρες της 30-12-2021, στο κέντρο της πόλης και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Μοριχόβου μια ομάδα ατόμων προσέγγισε τον παίκτη των κιτρίνων και την παρέα του, με τον 21χρονο να προκαλεί σωματικές βλάβες στον 17χρονο ποδοσφαιριστή.

Εις βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και για σωματική βλάβη.