ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες για τη συμπλοκή με πυροβολισμούς

Δύο νεαροί, ελληνικής καταγωγής ταυτοποιήθηκαν ως δράστες για την υπόθεση, που σόκαρε τη Θεσσαλονίκη μέρα μεσημέρι. Από την πρώτη στιγμή όλα έδειχναν
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες για τη συμπλοκή με πυροβολισμούς

Το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη εξιχνιάστηκε.

Δύο νεαροί, ελληνικής καταγωγής ταυτοποιήθηκαν ως δράστες για την υπόθεση, που σόκαρε τη Θεσσαλονίκη μέρα μεσημέρι.

Από την πρώτη στιγμή όλα έδειχναν ότι πρόκειται για επεισόδιο που αφορούσε οπαδικές διαφορές. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν την έρευνα.

Συλλέγοντας υλικό και μαρτυρίες κατάφεραν να εντοπίσουν αρχικά τους δύο τραυματίες σε ιδιωτική κλινική. Οι δύο άνδρες κλήθηκαν για να καταθέσουν στην Ασφάλεια. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες παρέμειναν αμίλητοι.

Η έρευνα όμως δεν σταμάτησε και οι δυο νεαροί, φερόμενοι ως δράστες ταυτοποιήθηκαν σχεδόν άμεσα από τους αστυνομικούς της Αθλητικής Βίας.

Πηγή: thestival.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες για τη συμπλοκή με πυροβολισμούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.