ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις προσαγωγές σε συγκεντρώσεις για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Θεσσαλονίκη: Στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων και στην επιβολή προστίμου σε ένα εξ αυτών προχώρησε η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχων με αφορμή συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
Θεσσαλονίκη: Τέσσερις προσαγωγές σε συγκεντρώσεις για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων και στην επιβολή προστίμου σε ένα εξ αυτών προχώρησε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια ελέγχων με αφορμή συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την δωδέκατη επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Νωρίτερα, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν ολιγομελείς συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μπροστά από το Γαλλικό Ινστιτούτο επί της Λεωφόρου Στρατού, όπου μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τηρώντας αποστάσεις, σήκωσαν για λίγη ώρα πανό και φώναξαν συνθήματα.

Μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς συγκεντρώθηκαν στη Νέα Παραλία κρατώντας πλακάτ με συνθήματα και αποχώρησαν.

Aιφνιδιαστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, και στην πλατεία Επταλόφου, στους Αμπελόκηπους, ενώ μικρότερες, πολύ ολιγομελείς συγκεντρώσεις, πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης LIVE

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Τέσσερις προσαγωγές σε συγκεντρώσεις για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.