ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τον έσφαξαν και του έβαλαν φωτιά στο δάσος

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή μετά τη νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε στους δύο νεκρούς άνδρες, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας σε δασική περιοχή στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Θεσσαλονίκη: Ειδικά ο ένας από τους δύο φαίνεται πως είχε μαρτυρικό θάνατο. «Τον έσφαξαν και του έβαλαν φωτιά για να αλλοιώσουν τα τραύματα»,...
Θεσσαλονίκη: Τον έσφαξαν και του έβαλαν φωτιά στο δάσος

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή μετά τη νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε στους δύο νεκρούς άνδρες, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας σε δασική περιοχή στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Ειδικά ο ένας από τους δύο φαίνεται πως είχε μαρτυρικό θάνατο. «Τον έσφαξαν και του έβαλαν φωτιά για να αλλοιώσουν τα τραύματα», αναφέρει στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τις αρχές οι σοροί ανήκουν σε Ιρακινούς, κουρδικής καταγωγής, οι οποίοι όπως εκτιμάται δολοφονήθηκαν σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκαν στην περιοχή όπου εντοπίστηκαν από τους δράστες για να τις ξεφορτωθούν.

Ο πρώτος άνδρας είναι ηλικίας κάτω των 30 ετών και η ταυτότητά του δεν είναι ακόμα γνωστή. Από τη νεκροψία – νεκροτομή προέκυψε ότι έφερε τραύματα στον λαιμό από τέμνον όργανο, πιθανόν μαχαίρι και θερμικά εγκαύματα στο πρόσωπο και τον τράχηλο.

Ωστόσο για τον δεύτερο άνδρα δε διακριβώθηκε η αιτία από την οποία έχασε τη ζωή του, ενώ αποκλείστηκε ο θάνατος δια τέμνοντος ή θλώντος οργάνου ή δια πυροβολισμού.

Όπως ανέφερε στις αρχές ο αδελφός του, ο οποίος φέρεται ότι τον αναγνώρισε, ο 31χρονος που βρέθηκε νεκρός, αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα.

Τα πτώματα ήταν σε προχωρημένη σήψη και εκτιμάται ότι οι δύο άνδρες πέθαναν τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν εντοπιστούν.

Οι θάνατοι διερευνώνται και τοξικολογικά από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η σχετική έκθεση που θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Μέχρι σήμερα η αστυνομία δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια ήταν η σχέση των δύο ανδρών.

Πηγή: star.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Τον έσφαξαν και του έβαλαν φωτιά στο δάσος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.