ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τραυματίας αστυνομικός σε συμπλοκή με νεαρούς – Έξι προσαγωγές (vid)

Συμπλοκή νεαρών με αστυνομικούς σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 στην περιοχή Ευαγγελίστριας. Συγκεκριμένα, έπειτα από κλήση στην αστυνομία για νεαρούς που παράβαιναν τα μέτρα και έπαιζαν στο γηπεδάκι της Ευαγγελίστριας, οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν άμεσα προς το σημείο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός ΕΟΔΥ: Αυξημένοι οι θάνατοι – 2.135 κρούσματα Εκεί διαπιστώθηκε συνωστισμός περισσότερων από δέκα νεαρών,...
Θεσσαλονίκη: Τραυματίας αστυνομικός σε συμπλοκή με νεαρούς – Έξι προσαγωγές (vid)

Συμπλοκή νεαρών με αστυνομικούς σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 στην περιοχή Ευαγγελίστριας.

Συγκεκριμένα, έπειτα από κλήση στην αστυνομία για νεαρούς που παράβαιναν τα μέτρα και έπαιζαν στο γηπεδάκι της Ευαγγελίστριας, οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν άμεσα προς το σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός ΕΟΔΥ: Αυξημένοι οι θάνατοι – 2.135 κρούσματα

Εκεί διαπιστώθηκε συνωστισμός περισσότερων από δέκα νεαρών, οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων κινήθηκαν εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός ελαφρά και να γίνουν προσαγωγές.

Αυτή την ώρα, μεγάλη αστυνομική δύναμη με μοτοσυκλέτες της ομάδας ΟΠΚΕ και την Άμεση Δράση πραγματοποίησαν ακόμα δύο προσαγωγές ατόμων στην οδό Παλαιών Πατρών.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, o ένας εκ των δύο νεαρών κρυβόταν σε πολυκατοικία και ανεβοκατέβαινε με το ασανσέρ, ενώ οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να του περάσουν χειροπέδες.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Τραυματίας αστυνομικός σε συμπλοκή με νεαρούς – Έξι προσαγωγές (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.