ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Βαν έπεσε σε φορτηγό της Τροχαίας, νεκρός ο οδηγός

Ένας οδηγός ΙΧ βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το βανάκι που οδηγούσε προσέκρουσε επάνω σε φορτηγό της τροχαίας. Ένας οδηγός ηλικίας περίπου 50 ετών βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το βανάκι που οδηγούσε προσέκρουσε επάνω σε φορτηγό της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών Βόρειας Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ. Το δυστύχημα σημειώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, περίπου στις 2.30μμ,...
Θεσσαλονίκη: Βαν έπεσε σε φορτηγό της Τροχαίας, νεκρός ο οδηγός

Ένας οδηγός ΙΧ βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το βανάκι που οδηγούσε προσέκρουσε επάνω σε φορτηγό της τροχαίας.

Ένας οδηγός ηλικίας περίπου 50 ετών βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το βανάκι που οδηγούσε προσέκρουσε επάνω σε φορτηγό της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών Βόρειας Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, περίπου στις 2.30μμ, στην περιοχή της Ν.Ραιδεστού.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο άτυχος οδηγός του οχήματος, ο οποίος είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Πολιτική Προστασία του Δ.Θέρμης και μονάδα της ΕΜΑΚ που συνέβαλε ώστε να απεγκλωβιστεί ο οδηγός.

Η σορός του διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος θα διερευνήσει η τροχαία.

Πηγή: Grtimes.gr 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Βαν έπεσε σε φορτηγό της Τροχαίας, νεκρός ο οδηγός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.