ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Βίντεο σοκ με αυτοκίνητο να χτυπάει και να εγκαταλείπει γυναίκα

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο με παράσυρση γυναίκας στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη το απόγευμα. Μια ηλικιωμένη στην οδό Αγίων Πάντων παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε από τον ασυνείδητο οδηγό στο οδόστρωμα. Το Voria.gr δημοσίευσε το βίντεο, στο οποίο διακρίνεται η ηλικιωμένη γυναίκα να επιχειρεί να περάσει απέναντι στον δρόμο στο ύψος...
Θεσσαλονίκη: Βίντεο σοκ με αυτοκίνητο να χτυπάει και να εγκαταλείπει γυναίκα

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο με παράσυρση γυναίκας στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη το απόγευμα.

Μια ηλικιωμένη στην οδό Αγίων Πάντων παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε από τον ασυνείδητο οδηγό στο οδόστρωμα.

Το Voria.gr δημοσίευσε το βίντεο, στο οποίο διακρίνεται η ηλικιωμένη γυναίκα να επιχειρεί να περάσει απέναντι στον δρόμο στο ύψος της οδού Θ. Σταυρού, όπου δεν υπάρχει διάβαση στο οδόστρωμα.

Τόσο ένα μπλε αυτοκίνητο, που κινούνταν με κατεύθυνση προς την οδό Μοναστηρίου, χτύπησε τη γυναίκα και μάλιστα η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που φαίνεται πως η ηλικιωμένη εκτινάχθηκε στον αέρα προτού προσγειωθεί στο έδαφος.

Χωρίς ίχνος ντροπής ο οδηγός πάτησε το γκάζι και εξαφανίστηκε αμέσως μετά το ατύχημα.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ. Από το χτύπημα αποκόμισε πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι αλλά και στο σώμα της.

Παράλληλα, η Ελληνική Αστυνομία ερευνά τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος με περίσσιο θράσος χτύπησε την ηλικιωμένη και την εγκατέλειψε.

Δείτε το βίντεο από το Voria.gr:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Βίντεο σοκ με αυτοκίνητο να χτυπάει και να εγκαταλείπει γυναίκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.