ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη:Χιλιάδες στους δρόμους για την εργατική Πρωτομαγιά (vid)

Πορείες και συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς και στη Θεσσαλονίκη όπου χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε πορεία έπειτα από κάλεσμα του ΠΑΜΕ, όπου συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 3.000 άτομα, ενώ στα χέρια τους κρατούσαν πανό και στεφάνια τα οποία και κατέθεσαν στο μνημείο του καπνεργάτη, στις οδούς Εγνατία και Βενιζέλου. Μάλιστα...
Θεσσαλονίκη:Χιλιάδες στους δρόμους για την εργατική Πρωτομαγιά (vid)

Πορείες και συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς και στη Θεσσαλονίκη όπου χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε πορεία έπειτα από κάλεσμα του ΠΑΜΕ, όπου συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 3.000 άτομα, ενώ στα χέρια τους κρατούσαν πανό και στεφάνια τα οποία και κατέθεσαν στο μνημείο του καπνεργάτη, στις οδούς Εγνατία και Βενιζέλου.

Μάλιστα η πορεία σταμάτησε για λίγα λεπτά έξω από το Αμερικανικό προξενείο, όπου και τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί φώναξαν συνθήματα.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη:Χιλιάδες στους δρόμους για την εργατική Πρωτομαγιά (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.