ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικά μηνύματα από το εισπνεόμενο φάρμακο κατά του Covid

Θετικά είναι τα μηνύματα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού από την κλινική μελέτη του ισραηλινού εισπνεόμενου φαρμάκου στο Νοσοκομείο «Σωτηρία». 
Θετικά μηνύματα από το εισπνεόμενο φάρμακο κατά του Covid

Θετικά είναι τα μηνύματα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού από την κλινική μελέτη του ισραηλινού εισπνεόμενου φαρμάκου στο Νοσοκομείο «Σωτηρία». 

Θετικά είναι τα μηνύματα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού από την κλινική μελέτη του ισραηλινού εισπνεόμενου φαρμάκου στο Νοσοκομείο «Σωτηρία». Τη στιγμή που σήμερα (30/7) ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.845 νέα κρούσματα.

Ο καθηγητής παθολογίας και ογκολογίας του ΕΚΠΑ, Κωνσταντίνος Συρίγος, μίλησε σχετικά για αυτό στον Alpha.

«Το εμβόλιο είναι μονόδρομος, τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο», δήλωσε μεταξύ άλλων. «Απέχουμε ακόμα από την κυκλοφορία του φαρμάκου, είναι σε επίπεδο μελέτης». τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάντως, εμφανίστηκε αισιόδοξος, τονίζοντας πως «κάποια από τα φάρμακα τελικά θα κυκλοφορήσουν. Πρέπει να γίνουν και άλλες μελέτες».

Αναλυτικά όσα είπε: 

Αναφορικά με τον αριθμό των ασθενών που δοκιμάστηκε το πειραματικό φάρμακο και το ποσοστό βελτίωσης της υγείας τους: «Η μελέτη ολοκληρώθηκε και έγινε στο Νοσοκομείο «Σωτηρία». Δεν έχουμε αρχίσει ακόμα την ανάλυση των αποτελεσμάτων. Αυτή θα αρχίσει όταν ολοκληρωθεί και η παρακολούθηση όλων των ασθενών. Για να σιγουρευτούμε ότι δεν θα υπάρξουν παρενέργειες. Αυτό θα γίνει στα τέλη του Αυγούστου».

Αν το φάρμακο θα μπορεί να δώσει τη λύση για την οριστική καταπολέμηση του κορονοϊού: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είναι μια θετική μελέτη. Περιμένουμε τη στατιστική ανάλυση. Απέχουμε όμως από την κυκλοφορία του φαρμάκου. Πρέπει να γίνουν και άλλες μελέτες. Δεν είναι το μοναδικό φάρμακο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Υπάρχουν και άλλα σε στάδιο μελέτης.

Ελπίζουμε ότι κάποια από αυτά τελικά θα κυκλοφορήσουν. Για αρκετούς ακόμα μήνες δεν θα υπάρχει ούτε θεραπεία, ούτε αντιφλεγμονώδη. Θα υπάρχει μόνο το εμβόλιο. Τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο το εμβόλιο είναι μονόδρομος».

Διαβάστε ακόμη: 

Κορίτσι 12 ετών γέννησε και η οικογένειά της έκανε πάρτι

ΠΑΟΚ: Η «ασπρόμαυρη» ευρωπαϊκή λίστα ενόψει Μποέμιανς

Survivor 30/7: Έγινε του… Άγιου Δομίνικου στα μπουζούκια – Παίκτρια τα έσπασε με «καυτή» εμφάνιση

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θετικά μηνύματα από το εισπνεόμενο φάρμακο κατά του Covid», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.