ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θηρίο» ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ: Στέκεται ήδη στα πόδια του! (vid)

Στα πόδια του στέκεται ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ ενώ εξακολουθεί να συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.
«Θηρίο» ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ: Στέκεται ήδη στα πόδια του! (vid)

Μεγάλη βελτίωση παρουσιάζει η πορεία της υγείας του Παναγιώτη – Ραφήλ ο οποίος υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία σε νοσοκομείο της Βοστώνης.  Ο μικρούλης σε βίντεο που ανέβασαν οι γονείς του στα social media, εμφανίζεται να στέκεται στα πόδια του, εξέλιξη η οποία δεν αναμενόταν να συμβεί τόσο άμεσα.

Μάλιστα το ζευγάρι κάνει λόγο για θαύμα το οποίο, όπως τονίζουν, οφείλεται στον κόσμο που βοήθησε ώστε ο μικρός να μεταβεί στο ειδικό κέντρο των ΗΠΑ για τη θεραπεία.

«Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητα μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και Φυσικοθεραπείες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι κ θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα», γράφουν οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ στο Facebook.

Παναγιώτης – Ραφαήλ: Δείτε παρακάτω την ανάρτηση 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Θηρίο» ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ: Στέκεται ήδη στα πόδια του! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.