ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη: Εφυγε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Μετά τον Κώστα και τον Παύλο η οικογένεια Γιαννακόπουλου θρηνεί κι άλλη απώλεια μέσα σε 11 μήνες καθώς έφυγε από τη ζωή και ο Θανάσης
Θλίψη: Εφυγε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Μέσα σε διάστημα 11 μηνών, τα τρία αγαπημένα αδέρφια ταξίδεψαν προς τον ουρανό και πλεόν είναι πάλι μαζί. Πριν από λίγη ώρα, έφυγε από τη ζωή ένα ακόμα επίλεκτο μέλος της οικογένειας Γιαννακόπουλου καθώς ο Θανάσης πήγε να συναντήσει τ’ αδέρφια του!

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος νοσηλευόταν εδώ και περίπου δύο μήνες σε καταστολή στο νοσοκομείο και η κατάστασή του χαρακτηριζόταν μη αναστρέψιμη. Παρά τα 87 του χρόνια πάλεψε σκληρά σε μια μάχη άνιση και οι γιατροί συχνά έλεγαν ότι έμενε ζωντανός χάρη στη θέληση και τη δύναμη που είχε για ζωή.

Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι τα τρία αδέρφια έφυγαν σχεδόν… μαζί, σε απόσταση μικρότερη του ενός έτους.  Στις 29 Απριλίου 2018 πέθανε ο Κώστας Γιαννακόπουλος και στις 10 Ιουνίου, περίπου 40 μέρες μετά, έφυγε ο Πατριάρχης της οικογένειας, Παύλος.

Στα μέσα Ιανουαρίου ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και δεν συνήλθε ποτέ. Ενάμιση χρόνο νωρίτερα είχε φύγει από τη ζωή η αδερφή τους, Βασιλική.

Γεννημένος το 1931, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν πάντα στο πλευρό του αδερφού του, Παύλου σε ό,τι αφορά στην δημιουργία, την εξέλιξη και την γιγάντωση της ΒΙΑΝΕΞ αλλά και του Παναθηναϊκού.

Διαφορετικός χαρακτήρας από τον Παύλο και από τον Κώστα αλλά ποτέ δεν έφυγε από τις αρχές της οικογένειας. Οι Γιαννακόπουλοι πάντοτε κινούνταν και αποφάσιζαν ως οικογένεια και ήταν ενωμένοι.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στην σύζυγο του Θανάση Γιαννακόπουλου, Ιωάννα και στην κόρη του Κατερίνα η οποία μάλιστα τον έκανε και χαρούμενο παππού μιας χαριτωμένης εγγονής.

Η ανακοίνωση της ΒΙΑΝΕΞ

«Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θλίψη: Εφυγε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College