ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη! «Έφυγε» ο Κώστας Βουτσάς (vids)

Είχε και κότερο. Μας πήγε μία μεγάλη βόλτα. Γεμάτη γέλιο και χαρά. Ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης (6/2) σε ηλικία 88 ετών.
Θλίψη! «Έφυγε» ο Κώστας Βουτσάς (vids)

Είχε και κότερο. Μας πήγε μία μεγάλη βόλτα. Γεμάτη γέλιο και χαρά. Ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης (26/2) σε ηλικία 88 ετών. Έτοιμος για το μεγάλο ταξίδι.

Ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλεύονταν εδώ και αρκετές ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Αττικό Νοσοκομείο.

Στις 7 Φεβρουαρίου παρουσίασε συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αποτέλεσε ένα από τα μεγάλα ονόματα στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Με δεκάδες ταινίες στο βιογραφικό του. Και δεκάδες ρόλους που πάντα είχαν χάπι εντ.

Το πραγματικό όνομα του Κώστα Βουτσά ήταν Κώστας Σαββόπουλος. Λίγο πριν μπει στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου ένας παραγωγός τού εξήγησε ότι έπρεπε να αλλάξει το επίθετό του και τού πρότεινε το Βέσελης.

Εκείνος δεν φάνηκε να ικανοποιείται και επέλεξε αντ’ αυτού το παρατσούκλι του παππού του που τον φώναζαν Βουτσά επειδή ήταν βαρελοποιός.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θλίψη! «Έφυγε» ο Κώστας Βουτσάς (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.