ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θόλωσα με όσα είπε ο Μπουτάρης και τον χτύπησα» – Τρεις νέες προσαγωγές

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη. Μετά τις δύο συλλήψεις, τρεις ακόμα προαγωγές πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία για την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, κατά την διάρκεια εκδήλωσης μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων στην περιοχή του Λευκού Πύργου. Άγρια επίθεση και ξύλο στον Μπουτάρη (vids) Mπουτάρης:...
«Θόλωσα με όσα είπε ο Μπουτάρης και τον χτύπησα» – Τρεις νέες προσαγωγές

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη.

Μετά τις δύο συλλήψεις, τρεις ακόμα προαγωγές πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία για την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, κατά την διάρκεια εκδήλωσης μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων στην περιοχή του Λευκού Πύργου.

Άγρια επίθεση και ξύλο στον Μπουτάρη (vids)

Mπουτάρης: «Ήταν εφιαλτικό, θα τα πούμε τη Δευτέρα»

Νωρίτερα, οι αρχές είχαν προχωρήσει στις συλλήψεις ενός 20χρονου και ενός 36χρονου ομογενή από την Γεωργία. Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Ο 20χρονος φέρεται να είναι αυτός ο οποίος έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου του Μπουτάρη και εντοπίστηκε στο νοσοκομείο, αφού τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Σύμφωνα με διαρροές από τη δικογραφία, ο νεαρός ομολόγησε την πράξη του και δήλωσε μετανιωμένος.

«Θόλωσα που τον είδα, μου άναψαν τα λαμπάκια με αυτά που είχε πει για το Γενοκτονία και άρχισα να τον χτυπάω», είπε χαρακτηριστικά για το θλιβερό περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος που συνελήφθη έχει πλούσιο ποινικό μητρώο και είναι σεσημασμένος για κλοπές. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν το πρωί της Δευτέρας (21/5) στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Οι τρεις προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξεταστούν στα πλαίσια της προανάκρισης που διενεργείται από την Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, ενώ οι αρχές αναζητούν 7- 10 άτομα ακόμα που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Θόλωσα με όσα είπε ο Μπουτάρης και τον χτύπησα» – Τρεις νέες προσαγωγές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.