ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ: 68 νεκροί από ανακοπή σε γηροκομείο στη Κρήτη

Θρίλερ σε οίκο ευγηρίας στην Κρήτη με 68 ανθρώπους να έχουν «φύγει» από ανακοπή όπως γράφεται στις τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου
Θρίλερ: 68 νεκροί από ανακοπή σε γηροκομείο στη Κρήτη

Κρήτη: Θρίλερ σε οίκο ευγηρίας στην Κρήτη με 68 ανθρώπους να έχουν «φύγει» από ανακοπή όπως γράφεται στις τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου

Κρήτη: Σε οίκο ευγηρίας στην Κρήτη, επικρατεί ένα Θρίλερ, καθώς 68 άτομα «έφυγαν» από την ζωή, από την ίδια αιτία σε έναν από τους πιο γνωστούς οίκους ευγηρίας στα Χανιά από την 1η Ιανουαρίου 2020 έως τώρα.

Στις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου αναγράφεται για όλα τα άτομα ως αιτία θανάτου η ανακοπή.

Πλέον υπάρχει έρευνα της Ασφάλειας Χανίων για αξιόποινες πράξεις σε αυτόν μετά από εισαγγελική εντολή που δόθηκε. Μάλιστα μετά και την εκταφή σορού γυναίκας από χωριό της Κισσάμου, η οικογένειά της καταγγέλλει πως έφυγε από την ζωή από τραυματισμό.

Μάλιστα η εκταφή της σωρού της έγινε παρουσία της αστυνομίας, ενώ ζητήθηκε φύλαξη της όλη τη νύχτα. Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται να θα δοθεί εισαγγελική εντολή για εκταφή και άλλων σορών από την την εισαγγελία Χανίων, προκειμένου να προχωρήσει ακόμα περισσότερο η έρευνα.

Σύμφωνα και με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Νίκο Χαζηράκη, είχαν παραδοθεί φάκελοι για 24 περιπτώσεις, οπότε, ο αριθμός 68 δείχνει ότι η έρευνα έχει προχωρήσει αρκετά από την Ασφάλεια, με τα στοιχεία που υπάρχουν.

Μάλιστα η αστυνομία και πιο συγκεκριμένα η ασφάλεια Χανίων ζήτησε στις 23 Μαρτίου από τα ληξιαρχεία όλη της Κρήτης να αποστείλουν τις δηλωθείσες ληξιαρχικές πράξεις θανάτου ηλικιωμένων ατόμων στις οποίες αναφέρεται ως στοιχεία και τοποθεσία θανάτου η συγκεκριμένη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων. Ενώ ζητούνται και τα ιατρικά πιστοποιητικά θανάτου των συγκεκριμένων ατόμων.

Μένιος Φουρθιώτης: Έκρηξη έξω από το σπίτι του στον Διόνυσο

Οι χρήστες του Twitter ξεσαλώνουν με το «ακαταδίωκτο» των λοιμωξιολόγων

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρίλερ: 68 νεκροί από ανακοπή σε γηροκομείο στη Κρήτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.