ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με Τζόρτζεβιτς – Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του ενώ ήταν μέσα!

Εφιαλτική βραδιά έζησε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και η σύζυγος του, που λίγο έλειψε να έρθουν αντιμέτωποι με τους διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι τους.
Θρίλερ με Τζόρτζεβιτς – Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του ενώ ήταν μέσα!

Εφιαλτική βραδιά έζησε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και η σύζυγος του, που λίγο έλειψε να έρθουν αντιμέτωποι με τους διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι τους.

Έναν εφιάλτη έζησε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος κόντεψε να έρθει αντιμέτωπος μαζί με τη σύζυγο του, με τους ληστές που μπήκαν στο σπίτι του.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, που έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, διαπίστωσε ότι βρίσκονται μέσα στη μεζονέτα του στη Βούλα, ληστές.

Μάλιστα, όταν κατάλαβαν ότι πρόκειται να έρθουν αντιμέτωποι μαζί τους, εγκατέλειψαν το σπίτι τους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι αρχές, οι δράστες, μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας μία από τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού και άρχισαν να ψάχνουν κοσμήματα και μετρητά.

Η κλοπή φυσικά καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου και περιέγραψε ο Τζόλε τα όσα έγιναν ακριβώς.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και την σύζυγο του ενώ αναζητούσαν υλικό από κάμερες ασφαλείας που να έχουν καταγράψει τους διαρρήκτες αλλά ίσως και το όχημα διαφυγής τους.

Επίσης έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια δείγματα από υλικό που συνέλεξαν πάνω σε αντικείμενα που πέταξαν οι δράστες μήπως εντοπιστούν dna και αποτυπώματα αν και οι Aρχές εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι οι διαρρήκτες είναι σεσημασμένοι.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακoί Αγώνες 2020: Στην 5η θέση στον τελικό της δικώπου έμειναν Κυρίδου και Μπούρμπου!

ΑΕΚ: Η μανατζερική εκπροσώπηση του Ελίασον και ο «ερυθρόλευκος» Ισά!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο αθλητής που τη μια χρονιά κόντεψε να σκοτωθεί και την επόμενη κέρδισε για χάρη της νεκρής γυναίκας του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρίλερ με Τζόρτζεβιτς – Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του ενώ ήταν μέσα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.