ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στα Χανιά: Ανθρωποκτονία ο θάνατος της 54χρονης – Ύποπτος ο Νορβηγός σύντροφός της

Σε ανθρωποκτονία οφείλεται ο θάνατος της 57χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Μεσκλά στα Χανιά.
Θρίλερ στα Χανιά: Ανθρωποκτονία ο θάνατος της 54χρονης – Ύποπτος ο Νορβηγός σύντροφός της

Κρήτη: Στυγερό έγκλημα αποδεικνύεται ότι ήταν ο θάνατος μιας μητέρας που βρέθηκε νεκρή στα Χανιά και συγκεκριμένα στην περιοχή Μεσκλά.

Η 54χρονη, μητέρα τριών παιδιών, που δολοφονήθηκε στα Χανιά, βρέθηκε στο σπίτι της. Ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για  θάνατο ο οποίος προκλήθηκε από χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό.

Η ώρα θανάτου θα προσδιοριστεί μετά τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις κι αυτό εξαιτίας του ψύχους που επικρατούσε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας.

Η νεκροψία νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Άνδρες της σήμανσης ερεύνησαν εξονυχιστικά το χώρο για αποτυπώματα που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Η άτυχη γυναίκα ήταν διαζευγμένη και μητέρα 3 παιδιών.

Την περασμένη Τετάρτη, η 55χρονη φέρεται να τηλεφώνησε στον 60χρονο Χανιώτη σύζυγό της, με τον οποίο βρίσκονταν επί χρόνια σε διάσταση, λέγοντας πως ο Νορβηγός σύντροφός της, θα τη σκοτώσει. Του ζήτησε να έρθει στα Μεσκλά. Εκείνος δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Τηλεφώνησε όμως πίσω και τελικά μίλησε με τον Νορβηγό, ο οποίος τον καθησύχασε πως δεν είχε τέτοια πρόθεση.

«Η γυναίκα είναι τρελή» του είπε μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ακολούθησε και άλλη συνομιλία, όπου η 54χρονη είπε πλέον ότι ο Νορβηγός κρατούσε μαχαίρι! Ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος, μίλησε και τότε στον σύζυγο της γυναίκας και υποστήριξε ότι στην πραγματικότητα εκείνη πήγε να τον μαχαιρώσει και ότι της πήρε το μαχαίρι για να προστατευτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

F-16: Με Αμερικανίδα χειρίστρια πέταξε το πρώτο ελληνικό Viper

Άρης-Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι μέσα από τη «γλώσσα» των αριθμών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρίλερ στα Χανιά: Ανθρωποκτονία ο θάνατος της 54χρονης – Ύποπτος ο Νορβηγός σύντροφός της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.