ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στα Φιλιατρά: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα- Έφερε πολλές μαχαιριές

Μία γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στα Φιλιατρά. Η 57χρονη βρέθηκε μέσα στα αίματα έχοντας πολλές μαχαιριές. Μία γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στα Φιλιατρά. Η 57χρονη βρέθηκε μέσα στα αίματα έχοντας πολλές μαχαιριές.Σύμφωνα με πληροφορίες, την άτυχη γυναίκα εντόπισε η αδελφή της που ζούσε μαζί της. Η 57χρονη έφερε βαθιά τραύματα στο λαιμό...
Θρίλερ στα Φιλιατρά: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα- Έφερε πολλές μαχαιριές

Μία γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στα Φιλιατρά. Η 57χρονη βρέθηκε μέσα στα αίματα έχοντας πολλές μαχαιριές.

Μία γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στα Φιλιατρά. Η 57χρονη βρέθηκε μέσα στα αίματα έχοντας πολλές μαχαιριές.Σύμφωνα με πληροφορίες, την άτυχη γυναίκα εντόπισε η αδελφή της που ζούσε μαζί της.

Η 57χρονη έφερε βαθιά τραύματα στο λαιμό της. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία, που διερευνά το τραγικό αυτό περιστατικό, με τους αστυνομικούς να μιλούν για εγκληματική ενέργεια.

Πηγή: messinialive.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρίλερ στα Φιλιατρά: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα- Έφερε πολλές μαχαιριές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.