ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στην Κρήτη: Το Λιμενικό ψάχνει 4 άτομα ανοιχτά της Κισσάμου!

Με αμείωτη ένταση και έχοντας ως σύμμαχο τις σχετικά καλές καιρικές συνθήκες, συνεχίζονται οι έρευνες των λιμενικών αρχών της Κρήτης, ανοιχτά της Κισσάμου για τον εντοπισμό 4 ατόμων που σύμφωνα με έναν διασωθέντα, εκ των επιβαινόντων σε βάρκα, βρέθηκαν στην θάλασσα όταν εκείνη αναποδογύρισε. Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας έχει ήδη ενημερωθεί, ωστόσο μέχρι στιγμής από...
Θρίλερ στην Κρήτη: Το Λιμενικό ψάχνει 4 άτομα ανοιχτά της Κισσάμου!

Με αμείωτη ένταση και έχοντας ως σύμμαχο τις σχετικά καλές καιρικές συνθήκες, συνεχίζονται οι έρευνες των λιμενικών αρχών της Κρήτης, ανοιχτά της Κισσάμου για τον εντοπισμό 4 ατόμων που σύμφωνα με έναν διασωθέντα, εκ των επιβαινόντων σε βάρκα, βρέθηκαν στην θάλασσα όταν εκείνη αναποδογύρισε.

Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας έχει ήδη ενημερωθεί, ωστόσο μέχρι στιγμής από τις έρευνες στην Κρήτη δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό, ενώ οι αρχές εξετάζουν με προσοχή την υπόθεση και τα όσα έχει αναφέρει ο Αλγερινός που διασώθηκε χθες από σκάφος που έπλεε στην περιοχή, λίγη ώρα μετά που η βάρκα με τους 5 συνολικά πιθανότατα μετανάστες, που ξεκίνησαν από την Τυνησία με προορισμό την Αλγερία, αναποδογύρισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγία Σοφία: Kαι τώρα αγαπητοί, λουστείτε τους «καρπούς» του Ισλάμ!

Η αίτια όπως ο ίδιος πάντα αναφέρει ήταν οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.

Ο Αλγερινός μετά την διάσωσή του, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κίσσαμου από όπου και αναχώρησε σήμερα και πλέον παραμένει στο λιμεναρχείο των Χανίων για συμπληρωματική κατάθεση.

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρίλερ στην Κρήτη: Το Λιμενικό ψάχνει 4 άτομα ανοιχτά της Κισσάμου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.