ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στον Πειραιά: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στο λιμάνι

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό Σώμα, καθώς πτώμα νεαρής γυναίκας εντοπίστηκε στην περιοχή Παγόδα του Πειραιά. Η γυναίκα, που βρέθηκε νεκρή στον Πειραιά είναι περίπου 40 χρονών, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άστεγη. Έφερε τραύμα στο λαιμό, το οποίο φαίνεται να είναι από μαχαίρι, ωστόσο φως στις συνθήκες και τα αίτια του...
Θρίλερ στον Πειραιά: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στο λιμάνι

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό Σώμα, καθώς πτώμα νεαρής γυναίκας εντοπίστηκε στην περιοχή Παγόδα του Πειραιά.

Η γυναίκα, που βρέθηκε νεκρή στον Πειραιά είναι περίπου 40 χρονών, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άστεγη. Έφερε τραύμα στο λαιμό, το οποίο φαίνεται να είναι από μαχαίρι, ωστόσο φως στις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου της θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αιδηψός: Λήξη συναγερμού με τα 87 τεστ στους τουρίστες από τη Σερβία

Τις Αρχές ειδοποίησε περίοικος, ενώ προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πειραιά. Στο σημείο αναμένεται κλιμάκιο από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρίλερ στον Πειραιά: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στο λιμάνι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.