ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στου Γουδή: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στη μέση του δρόμου

Το εντόπισε περαστικός στη μέση του δρόμου - Ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτα και δεμένο με σχοινιά
Θρίλερ στου Γουδή: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στη μέση του δρόμου

Θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στου Γουδή, όπου περαστικός εντόπισε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη μέση του δρόμου!

Το πτώμα ήταν τυλιγμένο σε κουβερλί και δεμένο με σχοινιά, και όταν ο περαστικός συνειδητοποίησε τι ήταν μέσα, ενημέρωσε την αστυνομία.

Πληροφορίες που μετέδωσε το Open, αναφέρουν ότι η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο άγνωστος ή άγνωστοι να επιχείρησαν να μεταφέρουν το πτώμα της ηλικιωμένης το οποίο και τους έπεσε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Το πτώμα πάντως δεν φαίνεται να έχει εμφανή σημάδια από τραύμα.

Πλέον οι ερευνητές της ΕΛΑΣ εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αναζητούν την ταυτότητα της ηλικιωμένης. Σύμφωνα με πληροφορίες μάρτυρας φέρεται να τον άνθρωπο που πέταξε στο δρόμο τη σορό της γυναίκας και ήδη δίνει κατάθεση στην αστυνομία.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Πτώμα γυναίκας: Βίντεο με όσα μετέδωσε το Open

 

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθεί, τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον στο πρόσωπο και στο κεφάλι δεν φαίνεται να έχει το θύμα εμφανή τραύματα ωστόσο μένει να γίνει λεπτομερής εξέταση της σορού για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, ενώ επίσης έρευνα γίνεται για να διαπιστωθεί το διαμέρισμα από το οποίο μεταφέρθηκε το θύμα και κατέληξε στο συγκεκριμένο σημείο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρίλερ στου Γουδή: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στη μέση του δρόμου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.