ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ: Βρήκαν κρανίο μετά τη φωτιά στα Βίλια

Σε πολύ κοντινή απόσταση υπήρχε και ένα οίκημα το οποίο είχε υποστεί ζημιές από την καταστροφική πυρκαγιά, με την αστυνομία να σπεύδει και αποκλείει τον χώρο
Θρίλερ: Βρήκαν κρανίο μετά τη φωτιά στα Βίλια

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (20/8) κάτοικοι των Βιλίων και συγκεκριμένα κοντά στην ταβέρνα «το Καραούλι», εντόπισαν ένα κρανίο.

Σε πολύ κοντινή απόσταση υπήρχε και ένα οίκημα το οποίο είχε υποστεί ζημιές από την καταστροφική πυρκαγιά. Οι κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία και ο χώρος αποκλείστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr δε βρέθηκαν οστά που να παραπέμπουν σε σκελετό ωστόσο το κρανίο έφερε μια πύλη εισόδου, πιθανότατα κάποιο χτύπημα.

Kρανίο και στην Κρήτη

2Κρανίο που εντοπίστηκε στη νήσο Ντία, βόρεια του Ηρακλείου Κρήτης, σήμερα το πρωί, κινητοποίησε τις λιμενικές, αστυνομικές και ιατροδικαστικές αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία επισκέπτης του νησιού εντόπισε το κρανίο, στο μονοπάτι του κόλπου του Αγίου Γεωργίου που οδηγεί προς το εκκλησάκι του νησιού και άμεσα ενημέρωσε τις αρχές.

Ιατροδικαστής, με τη συνοδεία αστυνομικών και λιμενικών μετέβη στο νησί, πήρε το κρανίο, το οποίο θα εξεταστεί στο ιατροδικαστικό εργαστήριο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα πρώτα στοιχεία δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια, ωστόσο θα διερευνηθούν όλα τα πιθανά αίτια για το πώς βρέθηκε το κρανίο στο συγκεκριμένο σημείο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ιερέας, υποστήριξε ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε νεκροταφείο.

Διαβάστε επίσης: Οικονομόπουλος – Τσιτσιπάς: Κι αν αμφισβητούσαν την ικανότητα της Κυβέρνησης στη διαχείριση κρίσεων;

Φόβοι ότι η Ρωσία θα αφήσει τη Μ. Βρετανία χωρίς ίντερνετ

Super League: Αυτός είναι ο τηλεοπτικός χάρτης – Δείτε σε ποιο κανάλι θα βλέπετε κάθε ομάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρίλερ: Βρήκαν κρανίο μετά τη φωτιά στα Βίλια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.