ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος στην Ηγουμενίτσα: Πέθανε κοριτσάκι δύο ετών – Πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, ένα δίχρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του στον ύπνο του. Θρήνος στην Ηγουμενίτσα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι, πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του, προφανώς στην προσπάθειά του να βγει από αυτήν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζορτζ Φλόιντ: Ο Τραμπ κρύφτηκε σε καταφύγιο για να γλιτώσει! Το κοριτσάκι το βρήκαν το πρωί...
Θρήνος στην Ηγουμενίτσα: Πέθανε κοριτσάκι δύο ετών – Πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, ένα δίχρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του στον ύπνο του.

Θρήνος στην Ηγουμενίτσα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι, πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του, προφανώς στην προσπάθειά του να βγει από αυτήν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζορτζ Φλόιντ: Ο Τραμπ κρύφτηκε σε καταφύγιο για να γλιτώσει!

Το κοριτσάκι το βρήκαν το πρωί στη κούνια, χωρίς τις αισθήσεις του, οι γονείς και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου παρά την προσπάθεια των γιατρών να το επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς κατέληξε.

Πηγή: thespro.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρήνος στην Ηγουμενίτσα: Πέθανε κοριτσάκι δύο ετών – Πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.