ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ: Νεκρός 22χρονος οπαδός

Η είδηση της απώλειας ενός 22χρονου μετά τη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος «πάγωσε» όλους στο στρατόπεδο του Δικεφάλου
Θρήνος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ: Νεκρός 22χρονος οπαδός

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, ένας οπαδός του ΠΑΟΚ έχασε τη ζωή του μετά τη φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ένας 22χρονος νεαρός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην περιοχή των Δελφών, μετά την ολοκλήρωση της γιορτής που στήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τους οπαδούς των Ασπρόμαυρων.

Όπως έγινε γνωστό ο άτυχος οπαδός του ΠΑΟΚ βρέθηκε το βράδυ της 21ης Απριλίου μαζί με τον αδελφό του στον Λευκό Πύργο, προκειμένου να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλο της αγαπημένης του ομάδας.

Όταν γύρισε στο σπίτι του, πήγε να για ύπνο και άφησε την τελευταία του πνοή.  Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή αλλά αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρήνος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ: Νεκρός 22χρονος οπαδός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.