ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος στον ΑΝΤ1: «Έσβησε» στην άσφαλτο συνεργάτιδα του Παπαδάκη! (vid)

Θρήνος στο κανάλι του ΑΝΤ1 μετά την σοκαριστική είδηση του θανάτου στενής συνεργάτιδας του Γιώργου Παπαδάκη, μετά από τροχαίο δυστύχημα!
Θρήνος στον ΑΝΤ1: «Έσβησε» στην άσφαλτο συνεργάτιδα του Παπαδάκη! (vid)

Θρήνος στο κανάλι του ΑΝΤ1 μετά την σοκαριστική είδηση του θανάτου στενής συνεργάτιδας του Γιώργου Παπαδάκη, μετά από τροχαίο δυστύχημα!

Θρήνος στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μετά την σοκαριστική είδηση του θανάτου σε τροχαίο δυστύχημα, στενής συνεργάτιδας του Γιώργου Παπαδάκη!

Tραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής, καθώς η γυναίκα οδηγός που φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και προσέκρουσε με σφοδρότητα στις μπάρες και στο τοιχίο, έχασε τη ζωή της.

Οπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης η θανούσα ήταν μέλος της εκπομπής «καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και η περιγραφή του συγκλονίζει «Εδώ είναι η κάμερα 3, εδώ καθόταν το Μαράκι. Η Μαρία Μάτσα ήταν δυστυχώς το θύμα του τροχαίου που είχαμε το πρωί στην Μεσογείων.

Πέρασαν κι άλλοι συνάδελφοι και είδαν το κορίτσι ξαπλωμένο, πήγαμε στον τόπο του συμβάντος, πήγαμε στο ΚΑΤ, όμως το Μαράκι παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε μία ώρα μετά. Λίγη ώρα πριν έρθει στην εκπομπή να πιάσει δουλειά… Είμαστε όλοι συντετριμμένοι» είπε μεταξύ άλλων, μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκάρει η 20χρονη που επέζησε στο Κερατσίνι: «Να φοράτε πάντα τη ζώνη σας!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρήνος στον ΑΝΤ1: «Έσβησε» στην άσφαλτο συνεργάτιδα του Παπαδάκη! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.