ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο ηθοποιός του «Καλημέρα Ζωή» Σπύρος Μισθός

Έφυγε από τη ζωή -μετά από μάχη με τον καρκίνο- ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μισθός. Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από το σήριαλ «Καλημέρα Ζωή».
Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο ηθοποιός του «Καλημέρα Ζωή» Σπύρος Μισθός

Σπύρος Μισθός: Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού ο οποίος «μπήκε» στα σπίτια ολόκληρης της Ελλάδας με την πολυετή συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ 1 «Καλημέρα Ζωή».

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

«Με ένα πολύ άσχημο νέο ξεκινάει η Κυριακή… Τη νύχτα έφυγε από κοντά μας ο καλός μας συνάδελφος που τόσο πολύ είχαμε δουλέψει μαζί μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο εκ των πρωταγωνιστών του Νίκου Φώσκολου. ο Σπύρος Μισθός… Πληροφορούμαστε ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στα Γιάννενα.Καλό ταξίδι Σπυράκο μας», έγραψε ο χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Με ένα πολύ άσχημο νέο ξεκινάει η Κυριακή..Τη νύχτα έφυγε από κοντά μας ο καλός μας συνάδελφος που τόσο πολύ είχαμε…

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Sunday, December 20, 2020

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο ηθοποιός του «Καλημέρα Ζωή» Σπύρος Μισθός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.